1 Ağustos 2012 Çarşamba

Para Kazanma Rehberleri 1

"Satış ortaklığı" yazımızda bahsetmiştik. Bugün sizinle amatörden profesyonele para kazanmayı öğreten setleri inceleyeceğiz inşaallah. Siz de kaliteye ve bütçenize göre birini seçebilirsiniz. Ben en bilineni ile başlamak istiyorum.

1- Goomass :

*Çoğu kişi satın aldı, tavsiye ediyor. Zannediyorum alanında en büyük pay sahibi.
*SEO konusunda uzman 2 kişi tarafından oluşturuldu.
*Bilgisayar programı şeklindedir.

Resmi sitesi: www.goomass.com

Yazarları tanıyalım:
Cüneyt Seçkin Aykaç ve Orçun Oruç Aykaç isimli arkadaşlar bizlere Goomass'ı sundu. İngilizce bildiklerinden yabancı kaynakları bayağı bir incelemişler. Tabi o zamanlar (1998-2000 yılları) satış ortaklığı piyasada yok gibi. O site senin, bu makale benim derken adamlar site kurmuş, kendilerini geliştirmiş. SEO (Arama motoru optimizasyonu) ve satış ortaklığı konusunda profesör olmuş. Ardından da öğrendiklerini hem bizlerle paylaşmak hem de para kazanmak adına bir sette bir araya getirmişler.

İçeriği:
 6 e-kitap, başlangıç kılavuzu, videolar ve 6 bonus üründen oluşuyor.

Üye olduktan sonra 27 mb büyüklüğündeki dosyayı indiriyorsunuz. Yüklüyorsunuz. Programı çalıştırdığınızda sizden üye olduğunuz maili ve şifreyi girmeniz isteniyor. Başarılı bir giriş yaptınca program açılıyor.





Goomass'ı satın aldığım için içeriğini detaylı inceleyebiliriz. Bu setle alakalı bir makaleyi de birkaç güne hazır ederim inşaallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder