22 Ağustos 2012 Çarşamba

Xticaret Kullanımı

XTicaret'i birkaç cümle ile özetleyelim. Xticaret.com, ürün sahiplerinin ürünlerini satmalarını, xticaret üyelerinin de ürün reklamı yaparak kazanmasını sağlayan bir platformdur. Siz ürünü tanıtırsınız, müşteri almaya karar verdiği zaman xticaret.com'un güvenli sayfasından ürünü satın alır.


Xticarette onlarca ürün yer alır. Siz satmak için bir ürün beğenirsiniz. Site size o ürün için bir referans linki verir. Müşteriyi bu linke tıklattırmaya çalışırsınız. Tıklarsa, o ürünü satın aldığında size belli bir komisyon gelir. Şunu da söylemeden geçmeyelim: Müşteri en son kimin referans linkine tıklayıp ürünü satın alırsa, komisyon o kişiye gider.

Nasıl kullanılır?



 Xticaret'te 3 tip üyelik sistemi var. Bizim kullanacağımız kırmızı ile işaretli olan "Standart Üyelik". Hemen üye olmak için buradaki linke tıklayın.




Bilgileri doldurun. "Kayıt olun" bütonuna tıklarsınız zaten. Artık üyesiniz. Şimdi de siteden referans linklerinizi alabilmeniz için xticaret hesabına 20 tl yüklemelisiniz.


20 lirayı yükledikten sonra sitemize giriş yapıyoruz. www.xticaret.com
"Ürünler" bütonuna tıklıyoruz. Bir ürün seçiyoruz. Örnek olsun diye biz "Google kazançları"nı seçtik.

Ürün bilgileri'ne tıklıyoruz. Sonra da Satış Ortağı Ol linkine. Daha sonra da "Bu ürünün satış ortağı ol." linkine tıklıyoruz. Artık Google Kazançları ürününü satabiliriz. Birileri "Satış Ortağı Linkiniz" yazan linke tıklayıp ürünü satın alırlarsa, belli bir komisyon size ödenir. Her ürünün kendine göre bir komisyonu vardır. Ürünler menüsüne göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.


 İster forumlarda, ister blogunuzda paylaşın. İsterseniz bu linke tıklayarak ücretsiz olarak 100 liralık Adwords kuponunuzu alın, Google'ın reklam ağını kullanarak para kazanın.

 
Amacımız: İnsanları etkileyerek bu linke tıklatıp ürünümüzü satın almalarını sağlamak.
Sonra gelsin paralar. :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder